Pentru Clatite: 5 linguri de faina Pentru umplutura: 150gr de creveti proaspeti
2 linguri de unt 150gr de branza topita
350ml lapte 1 morcov 1 catel usturoi
2 oua 1 castravete 1 legatura ceapa verde
sare si piper 1 ardel rosu gras
ulei pt uns tigaia o tija de telina
PREPARARE:
1. Se amesteca laptele cu oul 2. Se unge tigaia cu ulei
Se adauga untul topit Se prajesc clatitele in foi subtiri pe ambele parti
Sarea 3. Se baga cate o scobitoare lunga in fiecare crevete
Piperul ca sa stea drepti la fierber si se fierb 4 minute.
Se amesteca totul bine Se cuata de cap si mat
4. Castravetele,ardelul si telina 5. Se amesteca branza topita cu usturoiul pisat
Se taie in felii lungi subtiri
6.Se unge foaia de clatita cu branza pe jumatate, se aseaza crevetii pe lung cate unul, se adauga legumele taiate pe lungul foii , se ruleaza si se ;pune la frigider o ora.Dupa aceea se taie in rulouri de 4-5 cm
*8-10 portii
ARATA BINE :) SI CRED CA SUNT SI DELICIOASE
RăspundețiȘtergere