miercuri, 21 noiembrie 2012

Cotlet de miel in crusta de cascaval : 8 bucati cotlet cu os (batute un pic ) ; 100 g cascaval tare (ras prin razatoare mica ) ; 500 g unt ; 2 linguri de pesmet 1 leg de patrunjel 2 crengute de chimen ;sare ; piper negru , proaspat macinat ; folie de aluminiu . 1 de pus pe tava 8 bucati de folie . 2 dwe topit untu de taiat fin patrunjelu si chimenu . de amestecat cascavalul pesmetul , patrunjelu si chimenu . 3 cotletu de piperat de sarat de uns cu unt si pus pe folie . 4 se adauga ingredientele amestecate si se presoara pe cotlet , folia se ridica in forma de barcuta , se da la cuptor la 180C si se lasa 15-20 de min . Pb . o zi buna tuturor , cand o sa am timp o sa va mai trimit recete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu