duminică, 18 noiembrie 2012

Varza rosie umpluta cu brinza ,prune si caju.

INGREDIENTE:
200gr prune uscate,100gr caju,o varza rosie,600gr branza proaspata de vaca, 0,5 lamie verde,150grulei

masline, 1lingurita otet balsamic, sare,piper,2lin-taturmeric{curcuma} 1 leg.patrunjel,1leg busuioc.,

MOD DE PREPARARE;

1.seimparte brinza in3 parti,la fiecare parte se adauga  1 curcuma ,2 caju  dat prin blender, 3prune tot prin blender.
2 se tae varza in felii mari  se desfac frunzele se pune compozitia in straturi unul cite unul,se ruleaza intr,o folie de plastic,si se pune la frijider 4 ore.

SEPREPARA SOSUL;

patrunjelul busuiocul, se dau prin blender cu uleiul ,se strecoara, se adauga sucul de lamie sare si piper. 

*se serveste cu varza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu